Siirry sisältöön

TIETOA MEISTÄ

Mikä on projekti radikaali?

 

Projekti Radikaalin tehtävänä on osallistua suvaitsevampien asenteiden luomiseen, jotka omalta osaltaan ehkäisevät kiusaamista ja yksin jäämistä. Käytännössä tämä tarkoittaa yhteistyötä koulujen ja harrastustoimijoiden kanssa.

Yhdistys koostuu 13-25 -vuotiaista nuorista, jotka omalla toiminnallaan tarjoavat muille nuorille tukea ja aktiviteetteja sekä aloittavat keskusteluja siitä, mitä kiusaamiselle voidaan tehdä.

Yhdistys perustaa kouluihin Projekti Radikaali työryhmiä, joiden voimin pyritään toteuttamaan esiin nostettuja ideoita yksin jäämisen ehkäisemiseksi.

Kehitämme somevaikuttamista, tapahtumien järjestämistä, kouluvierailuja tai jotain ihan muuta – you name it!

Projekti Radikaali tarjoaa nuorille sellaista tukea ja toimintaa, joka on kanssanuorten ideoimaa sekä toteuttamaa. Suuremmalle joukolle suunnattujen tapahtumien ja tilaisuuksien lisäksi vaikuttamme myös yksilötasolla.

Yritysten, koulujen ja muiden julkisten toimijoiden ohella meihin voivat ottaa yhteyttä myös perheet tai yksittäiset henkilöt, jotka kokevat tarvitsevansa apua kiusaamisen, syrjäytymisen tai yksinäisyyden torjumisessa.

Ellemme itse pysty tarjoamaan yksilön kaipaamaa apua tai toimintaa, pyrimme kontaktoimaan yhteistuumin sellaisia tahoja, jotka pystyvät auttamaan.

Meidän kanssa, et jää yksin vaan saat kokonaisen joukon ihmisiä kannustamaan ja auttamaan sinua eteenpäin!

ryhmakuva5

Täällä määräävät nuoret

Projekti Radikaalin toimintaan voi hakeutua kuka tahansa nuori henkilö, joka kokee tavalla tai toisella asian tärkeäksi. Projekti R Turku ry:n vuosikokouksessa jäsenistö eli me nuoret valitsemme Projektin oman hallituksen.

Hallituksen tärkeimpinä tehtävinä on vastata muun muassa yhdistyksemme toimintasuunnitelmasta, vakuutuksista, taloudellisista asioista sekä vuosikokouksen toteutumisesta.

Yhdistyksen kaikkeen toimintaan voi osallistua kuka tahansa ja ideoita toiminnan kehittämiseksi jaetaan avoimesti. Nuoret tekevät yhteistyötä ja vastaavat itse päätöksenteosta omissa projekteissaan.

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Nämä yritykset, yhdistykset ja säätiöt ovat meitä jo tukemassa.
Tue sinäkin!

yhteydenottolomake

Jäikö jokin askarruttamaan?
Yhteydenottolomakkeen kautta voit kätevästi pyytää lisätietoa tai antaa palautetta toiminnastamme.

Yhdistyksen nuoret pyrkivät vastaamaan yhteydenottoihin mahdollisimman pian.


    logo_nega-400

    Nettisivut tarjoaa

    Vieritä ylös