TYÖRYHMÄT

Projektimme taustalla vaikuttavat erilaiset työryhmät, jotka keskittyvät kukin omiin tehtäviinsä. Alta löydät lyhyet esittelyt meistä; siitä keitä me olemme ja mitä me teemme. Halusit sitten liittyä mukaan tai kaipaat lisätietoa, älä epäröi ottaa yhteyttä! Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Yhteystiedot löydät esittelyiden ohesta.

HALLITUS

Projekti R Turku ry on keväällä 2018 perustettu yhdistys, jonka tehtävä on hoitaa Projekti R:n hallinnolliset tehtävät, kuten laskutukset ja työsopimukset sekä -todistukset. Yhdistyksen hallitus koostuu Projektin hengessä nuorista, joilla on kuitenkin tukenaan esimerkiksi kirjanpitäjä. Hallitus kokoustaa säännöllisesti, joten jos sinulla on jokin asia, jonka haluaisit tuoda meille käsiteltäväksi, ota rohkeasti yhteyttä. Tarvittaessa voimme ohjata asiasi eteenpäin oikeaan suuntaan.

Laura Kairittu
[email protected]
yhdistyksen puheenjohtaja

Jarmilla Liimatainen
[email protected]
hallituksen jäsen, vastaa vapaaehtoistoiminnasta

KOULUTIIMI

Olemme joukko nuoria, jotka haluavat vähentää kiusaamista ja syrjäytymistä kouluympäristöissä. Näymme kouluissa mm. sovittelijan roolissa ja koulujen tapahtumien kautta sekä suunnitteilla on aloittaa alumnitoiminta. Teemme erilaisia vierailuja opettajanhuoneisiin, oppilaskuntiin, luokkiin sekä vanhempainiltoihin. Haluamme tukea koulun sisäisiä jo olemassa olevia toimintamalleja kuten tukioppilastoimintaa sekä oppilaskunnanhallitusta. Jos haluat olla mukana auttamassa nuoria koulumaailmassa, niin ota yhteyttä!

Vanessa Peitilä
[email protected]
MEDIATIIMI

Hei, me olemme Projekti Radikaalin mediatiimi! Tiimimme koostuu aktiivisista ja persoonallisista median moniosaajista sekä mediasta kiinnostuneista ja intohimoisista henkilöistä. Jokaisella meillä on omat vahvuutemme ja näitä hyödyntäen puskemme Projekti Radikaalin asiaa eteenpäin median voimin. Me pidämme huolen siitä, että projektin sosiaalisen median kanavissa julkaistaan viikoittain mitä projektille kuuluu, mitä radikaalilaiset ovat tehneet ja kokeneet. Vastaamme näiden nettisivujen ylläpidosta tuottamalla uutta materiaalia kuvien, videoiden ja tekstien muodossa. Kehitämme ja ideoimme jatkuvasti miten saisimme kaikki kuulemaan tästä tärkeästä viestistämme, ja vaikka se välillä tuntuukin mahdottomalta aina ahkeruus ja vaivannäkö lopulta palkitsee. Jos sinua kiinnostaa ottaa osaa tähän tiimiin niin ole yhteydessä tiimin vetäjään. Jokainen auttaja ja kiinnostunut on tervetullut!

Ida Råstedt
[email protected]
ETKOT-RYHMÄ

Me etkot ryhmässä päästään yhdessä suunnittelemaan ja toteuttamaan Tps; n edustusjoukkueen kotipeleihin nuorille toimintaan meidän omassa tilassa, joka sijaitsee Gatorade Centterin yläkerran G- katsomon takana. Suunnittelu tapahtuu yhteisissä kokouksissa viikkoa ennen peliä, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Pelipäivät toteutetaan meidän ja muiden nuorien voimin. Hommat näinä päivinä jaetaan erikseen ja pääsee tekemään mitä itse haluaa juontohommista pöytäjääkiekon vetäjäksi. Tule rohkeasti mukaan toteuttamaan pelipäiviä meidän kanssa!

Anni Tuominen
[email protected]
E-SPORT

Radikaalin E-sport porukka tekee nimensä mukaisesti E-sporttia Radikaalin nimellä. Meillä on yhdeksän nuorta estämässä tällä porukkalla nuorten kiusaamista ja syrjäytymistä pelaamalla. Me haluamme tuoda nuoret pelaajat yhteen ja saada heistä kokoon virallinen tiimi, joka pelaisi ihan tosissaan jotakin peliä. Jos kiinnostaa tulla mukaan tekemään hyvää tai vaihtoehtoisesti pelaaminen kiinnostaa, niin ole yhteydessä meihin.

Miika Jalonen
[email protected]